Britney Spears, într-un outfit al unui designer român la lansarea propriei colecţii de lenjerie

Publicat pe

Britney Spears s-a lansat în lumea designului vestimentar la Săptămâna Modei de la New York unde şi-a prezentat colecţia de lenjerie intimă, The Intimate Britney Spears'.

 

Vedeta a arătat extrem de bine într-o salopetă roşie, cu decolteu adânc, creată de Andreea Constantin (Rhea Costa), pe care a accesorizat-o cu pantofi Giuseppe Zanotti şi bijuterii Jennifer Meyer.

 

Britney a mărturisit că a lucrat 2 ani şi jumătate la această colecţie, căreia i s-a dedicat din toată inima. Linia lansată conţine piese de de lenjerie, corsete, pijamale, dar şi haine sport.

 

Fiecare femeie ar trebuie să se simtă încrezătoare şi frumoasă în ceea ce poartă. Viziunea mea pentru colecția The Intimate Britney Spears este aceea de a oferi piese sexy şi confortabile în acelaşi timp', a declarat Britney Spears.

 

Foto: Hepta

 

Britney Spears, într-un outfit al unui designer român la lansarea propriei colecţii de lenjerieBritney Spears, într-un outfit al unui designer român la lansarea propriei colecţii de lenjerie

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter