Bucură-te de reduceri la Cloud No.9 Pop-up Store!

Publicat pe

Magazinul temporar Cloud No.9 se redeschide, pentru a XI-a ediţie, în weekend-ul 21-22 februarie, la THE TUBE, pe strada Lipscani, nr. 30-34, în Centrul Vechi.

afisul1

Ţi-am pregătit o ediţie specială, cu 40 de designeri români şi cel puţin două motive să te bucuri de shopping: cumperi creaţii unice, din colecţiile toamnă/iarnă, la preţuri reduse cu până la 50% şi descoperi colecţiile primăvară/vară 2015 ale celor mai talentaţi tineri designeri.

 

Ca de fiecare dată, la Cloud No. 9 Pop-up Store găseşti un mix echilibrat şi bine ales al elementelor necesare pentru două zile de shopping în al 9-lea cer: colecţii de haine, pantofi, genţi şi bijuterie contemporană, semnate de cei mai inventivi designeri, care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru creaţiile statement, în serii limitate sau unicat. Plus o secţiune de cosmetice 100% naturale, decoraţiuni interioare, realizate manual, şi delicaterie.

 

Află toate detaliile pe www.facebook.com/cloud9magazine şi pe www.cloudnumber9.ro

 

Cloud No. 9 Pop-up Store este un eveniment susţinut şi recomandat de Dana Rogoz. Intrarea este liberă!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter