Cadouri de Sarbatori pentru Intreaga Familie

Publicat pe

clubEști în căutarea cadoului perfect de Sărbători? Alege pentru tine și cei dragi un dar de care vă puteți bucura tot anul! Oferă celui mic sau mare un abonament la clubul de fitness Club Moving.

Cu o experiență de peste 30 ani în domeniul sportului și stilului de viață sănătos și armonios, Club Moving – lider pe piața de fitness din Franța și prezent în România din primăvara anului 2010 – te invită în una dintre locațiile sale situate în București, Otopeni, Cluj sau Iași.

Sub deviza „Mișcarea este viață', Club Moving oferă clienților săi o gamă variată de servicii potrivite atât pentru împătimiții sportului cât și pentru cei care sunt la începutul acestui drum.

club_mooving

Astfel, membrii clubului pot opta pentru antrenamente personale – atent concepute de către trainerii Moving și personalizate în funcție de rezultatele dorite, pentru activități de grup unde spiritul de echipă și distracția asigură combinația perfectă pentru atingerea obiectivelor propuse sau cursuri de înot – pentru un atrenament mai relaxant, dar la fel de eficient.

Fiecare dintre locațiile Club Moving te așteaptă cu zone cardio echipate cu benzi de alergare, biciclete eliptice, steppere, biciclete ergonomice și biciclete statice, săli de fitness dotate cu aparate de ultimă generație din gamele Teca și Technogym, studiouri de cycling echipate cu biciclete de top și studiouri de aerobic încăpătoare și primitoare.

club_mooving1

Pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății noastre, însă, nu este suficient doar un corp sănătos, ci și o armonie perfectă între trup și minte. Motiv pentru care poți alege să te relaxezi și să te eliberezi de stresul cotidian prin masaj, prin câteva momente petrecute în zonele spa, sau pur și simplu să te bucuri de câteva clipe de relaxare în zona piscinelor.

club_mooving2

Club Moving este un loc pentru întreaga familie deoarece prin programul Kids Club, copiii, sub atenta supraveghere a personalului specializat al clubului, sunt atrași în activități interactive potrivite vârstei lor, în timp ce părinții se pot bucura liniștiți de antrenament sau puțină relaxare. Copiii își petrec timpul într-un mod constructiv, socializând, urmând cursuri de înot sau clasele special dedicate lor (balet, kids gym, dance kids, kids yoga) totul într-o atmosferă veselă și placută.

În fiecare din cluburile Moving, personalul prietenos va fi mereu aproape pentru a oferi sfaturi competente și pentru a transforma antrenamentul într-o experiență cât mai frumoasă.

Calitatea excepțională a serviciilor, atenția deosebită pentru detalii și dorința de a satisface cerințele fiecărui client în parte, au fost primite cu entuziasm pe piața românească, dovadă stând rezultatele obținute de către clienții noștri în decursul celor 3 ani. Vizitează-ne la una din locațiile de mai jos, pentru a te convinge și tu că Moving este opțiunea care ți se potrivește!

Club Moving Bucuresti:
[email protected] ; 0744771144
Bld. Barbu Vacarescu nr. 164( pe domeniul Hotel Caro ) sector 2 Bucuresti
Club Moving Otopeni:
[email protected]; 0213115011
Str. Polona Nr. 23 A Otopeni Ilfov
Club Moving Cluj:
[email protected]; 0264433285
Str. Calarasilor nr.1 Cluj Napoca (in incinta Hotel Belvedere )
Club Moving Iasi:
[email protected]; 0232210765
Str. Anastasie Panu  nr.31 ( in incinta Hotel Moldova)

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter