Carmen Negoiţă adoptă cu succes stilul anilor 70

Publicat pe

Stilul anilor 70 a revenit puternic în tendințe, iar Carmen Negoiță a adoptat aceasta tendinţă atunci când a participat la Milan Fashion Week.

 

carmen-negoita1

 

Fashion bloggerul dezvăluie acum ce piese vestimentare și accesorii să alegi pentru a construi un astfel de look.

 

„Vibe-ul anilor 70 a revenit în forță. Evident că vorbim despre pantaloni evazați, broderii, franjuri și piele întoarsă. Trebuie notat faptul că designerii s-au concentrat mai mult pe stilul rock și boho, în detrimentul celui disco. Ne putem inspira din ținutele personajelor iconice: Ali Macgraw, Jane Birkin, Bianca Jagger, Michelle Pfeifer, Peggy Lipton sau Jacqueline Bisset.

 

carmen-negoita2

 

Eu am adoptat o ținută care marchează o oarecare sobrietate. Cu toate acestea, nu am uitat să adaug și niste elemente funny: vesta accesorizată cu blana în culori puternice și cămașa masculină. Evident, pantofii cu platformă din lemn și pantalonii evazați sunt elemente obligatorii pentru un look autentic.

 

Puteți experimenta stilul boho prin rochii maxi sau mini, grafisme virbrante, broderii și franjuri”, spune Carmen Negoiță.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter