Carmen Negoiţă – „Mi-am dorit de mult timp acest tip de tunsoare”

Publicat pe

Carmen Negoiţă reuşeşte să surprindă mereu cu alegerile vestimentare, dar şi cu look-ul său, vedeta experimentând cu mare plăcere aceste schimbări.

 

După ce în urmă cu o lună s-a vopsit într-o nuanţa de roz, Carmen s-a hotărât acum să încerce altceva. Ea şi-a vopsit părul într-o nuanţa de castaniu şi s-a tuns mult în în părțile laterale și la spate, având acum o tunsoare rebelă, așa cum specialiștii spun că se va purta anul viitor.

 

„Îmi place să experimentez, atât ca și vestimentație, cât și în ceea ce privește coafura și look-ul meu, în general. Așa cum am mai spus, contrar părerilor, poți fi foarte feminină și poți purta haine elegante chiar dacă ești tunsă scurt. Mi-am dorit de mult timp acest tip de tunsoare și mă bucură faptul că cei din jur îmi spun că îmi stă mult mai bine așa decât cu părul lung', a declarat recent Carmen Negoiță.

 

Carmen Negoiță este unul din cei mai cunoscuți fashion bloggeri din România și un promotor al stilului de viață sănătos prin intermediul alimentației raw vegane.

 

Carmen Negoiţă – „Mi-am dorit de mult timp acest tip de tunsoare'Carmen Negoiţă – „Mi-am dorit de mult timp acest tip de tunsoare'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter