Carmen Negoiţă a plecat cu o garderobă impresionantă la Săptămâna Modei de la New York

Publicat pe

Carmen Negoiţa a plecat la New York unde va asista pentru a doua oară la prezentările de modă din cadrul New York Fashion Week.

 

Cunoscuta bloggeriţă s-a făcut remarcată de fiecare dată la Saptamanile Modei de la New York, Londra, Milano sau Paris prin ţinutele sale, aparând în diverse topuri de street style dedicate fashion-week-urilor.

 

Fotografiată de reprezentanții marilor publlicații internaționale, ea a fost inclusă în topurile celor mai elegante și interesante apariții vestimentare din Vogue, Harpers Bazaar, Marie Claire, Elle, Washington Post, InStyle.

 

Pentru ediția din această toamnă a New York Fashion Week, Carmen Negoiță a pregătit o garderobă impresionantă. A optat pentru stiluri diferite care să compună outfituri cât mai spectaculoase cu putință.

 

Când îmi pregătesc bagajele, întodeauna încep cu împachetatul cosmeticelor în borsete speciale, pe care le așez primele în geamantan, în zona unde se află roțile, astfel încât să nu strivească hainele. Întodeauna călătoresc cu un portofel plin de produse cosmetice în recipiente mici. Am multe și nu ar încăpea dacă aș folosi recipientele mari, originale. Cam 5-6 kilograme din bagaje reprezintă doar cosmeticele.

 

Mi-am luat două cărți pentru a le citi pe avion, apoi multe batoane proteice pentru gustările din timpul zilei, asta pentru că în fiecare zi am de ajuns la multe show-uri și nu am timp să iau masa la restaurante. În fiecare pereche de încălțăminte obișnuiesc să bag hârtie pentru a nu se strivi în bagaje. Am luat genți de tot felul, clasice, de tip plic sau rucsac. Ca și piese vestimentare, am costume feminine în diverse culori, jachete, sacouri militare, chiar și veste și haine de blană.

 

Vor fi mai mult de 10 show-uri de modă pentru care voi avea tot atâtea outfituri. Abia aștept să revin la New York. Nu am mai fost la festival de trei ani și mi-a fost dor', spune Carmen Negoiță.

 

Carmen Negoiţă a plecat cu o garderobă impresionantă la Săptămâna Modei de la New YorkCarmen Negoiţă a plecat cu o garderobă impresionantă la Săptămâna Modei de la New York

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter