Cât costă să ai un ten precum al lui Kate Middleton

Publicat pe

Kate Middleton fascinează de fiecare dată, Ducesa de Cambridge impresionând atât cu ţinutele sale cât şi datorită felului în care are grijă de corpul său.  

 

kate

 

Părul şi tenul arată de fiecare dată perfect, iar secretele sale de frumuseţe ies rând pe rând la iveală. De data aceasta s-a aflat că pentru a avea un ten fară cusur Ducesa foloseşte un produs în valoare de 70 de de lire. Este vorba de un ulei 100% natural, obţinut din dovleac şi seminţe de chia, în total produsul conţinând extracte din 21 de seminţe.

 

Acesta este comercializat de brand-ul Votary sub numele de Super Seed Facial Oil, iar cea care a descoperit proprietăţile incredibile ale seminţelor este Arabella Preston.

 

ulei

 

Aceasta i-a dat câteva cursuri de make-up Ducesei şi i-a dezvăluit proprietăţile magice ale acestor uleiuri. „Am început prin a folosi un ulei pentru a mă demachia, altul pentru a-mi hidrata tenul şi mi-am dat seama că niciodată pielea nu a fost mai frumoasă', a declarat ea.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter