Cât de bine arată Susan Sarandon la aproape 70 de ani!

Publicat pe

Susan Sarandon este prietena bună cu timpul, din moment ce actriţa care se apropie de 70 de ani continuă să arate atât de bine.

 

susan2

 

Ea reuşeşte să facă senzaţie pe covorul roşu, aşa cum s-a întâmplat la premiera celui mai recent film al său, „The Madler', proiectat la Festivalul Tribeca de la New York.

 

Actriţa pe care nimeni nu o poate uita după prestaţia din „Thelma & Louise' nu are decât câteva riduri fine, o buna dispoziţie molipsitoare şi un simţ estetic desăvârşit, deşi are în această perioadă un picior pus în ghips din cauza unei entorse pe care a suferit-o în timpul unei drumeţii.

 

susan1

 

Pentru această apariţie a ales un costum de inspiraţie masculină căruia i-a dat o notă femină cu ajutorul unui decolteu sexy care a lăsat să se întrevadă puţin din lenjeria neagră. Susan a avut o coafură wavy şi a ales un ruj roşu puternic, dovedind că a rămas acelaşi spirit rebel.

 

Susan Sarandon are 3 copii şi a fost căsătorită cu Chris Sarandon între 1967 şi 1979. A urmat o relaţie cu actorul Tim Robbins, între 1988 până în 2009, căruia i-a dăruit doi copii. Până anul trecut, Susan a avut un iubit de 31 de ani.

 

Foto: Hepta, Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter