Cât de sexy este iubita lui Leonardo DiCaprio într-o rochie albă!

Publicat pe

Kelly Rohrbach este în centrul atenţiei de când a devenit iubita lui Leonardo DiCaprio, cu care se spune chiar ca s-ar fi logodit.

 

Top modelul în vârstă de 25 de ani arată superb, indiferent ce ţinută ar purta, aşa cum a dovedit recent când a apărut la evenimentul Vogue fashion show, găzduit de celebrul Chateau Marmont.

 

Kelly a ales o rochie albă, simplă, accesorizată însă cu o pereche spectaculoasă de sandale gladiator care i-au pus în valoare picioarele superbe. Ochelarii de soare şi geanta cu franjuri i-au completat look-ul extrem de simplu, dar de mare efect.

 

Născută în Connecticut, Kelly a devenit celebră după ce a pozat pentru Sport Illustrated. Înainte de a fi top model, ea a urmat cursuri de teatru la celebra Georgetown University.

 

Blondă precum toate ultimele cuceriri ale lui Leonardo DiCaprio, Kelly ascunde însă un secret: este, de fapt, brunetă.

 

Foto: Hepta

 

Cât de sexy este iubita lui Leonardo DiCaprio într-o rochie albă!Cât de sexy este iubita lui Leonardo DiCaprio într-o rochie albă!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter