Cat te costa sa arati ca Madonna?

Publicat pe

Trupul Madonnei a sfidat mereu perfectiunea, insa acest lucru nu s-a datorat intotdeauna genelor pe care le-a mostenit artista de 55 de ani.

 

madonna_10_7b85f036ea

 

Sursa Foto: Hepta.ro

 

Pasiunea ei pentru fitness este binecunoscuta, sportul reusind sa-i sculpteze corpul, dupa ore intregi si istovitoare in sala. Chiar si scena din fata Casei Poporului, acolo unde Madonna a sustinut un mega concert in august 2009, i-a servit artistei drept sala de fitness.

Chiar si asa, la o prima… inventariere, ochiul avizat poate descoperi daca artista a ajutat natura si cu ceva interventii chirurgicale sau nonchirurgicale. Chiar daca in trecut Madonna declara ca Sunt cine sunt si n-as suporta ideea ca cineva sa ma adoarma si sa bage bisturiul in mine', dr. Florin Juravle, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva a identificat cel putin 10 interventii chirurgicale sau nonchirurgicale la care ar fi putut apela artista.

 
Afla mai multe de pe site-ul unica.ro

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter