Cătălina Grama recomandă cele mai frumoase outfit-uri pentru această perioadă

Publicat pe

Petrecerile și sărbătoarea nu se sfârșesc o dată cu decembrie. Din contră, distracția continuă și în luna ianuarie, pentru mulți aceastafiind adevărata vacanță de iarnă. Ca inspirație, am rugat-o pe Cătălina Grama să ne recomande cele mai frumoase outfituri pentru această perioadă.

 

Pentru vacanța de iarnă mi-a plăcut în­totdeauna să aleg obiecte vestimentare comode, prietenoase, foarte simple. Pentru o zi obişnuită aș alege o fustă frumoasă din tartan în nuanțe de roșu sau rozuri și griuri pudrate, la care s-ar potrivi de minune cea mai simplă cămașă albă sau un pulover oversized într-o nuanță frumoasă de gri.

 

La ținută aș adăuga bijuterii fine, aurii, așa cum sunt cele din linia mea, Gra­maldy. Aș mai alege o pereche de ghete cu toc gros sau o pereche de stiletto, nu foarte înalți. Machiaj natural, cu un pic de mascara și un ruj mat în nuanța mea favorită de roz pudrat sau, de ce nu, un roșu catifelat.

 

Pentru evenimente festive, mi se pare că o jachetă tip tuxedo din catifea ar fi pur și simplu cea mai bună alegere. Poate fi purtată cu un pantalon pană și o cămașă sau peste o rochie scurtă neagră și cu siguranță ar fi una dintre cele mai fru­moase ținute ale serii. Întotdeauna mi-a plăcut catifeaua și, având în vedere că este unul dintre cele mai mari trend-uri ale sezonului rece, merită încercată.

 

Îmi place catifeaua de culoarea sma­raldului. Aș accesoriza-o foarte simplu, pentru ca jacheta de seară să rămână ve­detă, însă, dacă m-aș uita în oglindă și aș simți nevoia să adaug ceva, aș adăuga o pereche de cercei statement. Un machiaj smokey și veți fi atât de… Greta Garbo, încât toată lumea o să vă admire.

 

Oana Popoiag

 

Cătălina Grama recomandă cele mai frumoase outfit-uri pentru această perioadăCătălina Grama recomandă cele mai frumoase outfit-uri pentru această perioadă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter