Catherine Deneuve si Mihail Gorbaciov pozeaza pentru Louis Vuitton

Publicat pe

Catherine Deneuve si Mihail Gorbaciov pozeaza pentru Louis Vuitton

Catherine Deneuve si Mihail Gorbaciov pozeaza pentru Louis Vuitton

Catherine Deneuve

Fostul lider de la Kremlin se lanseaza in domeniul modei, o data cu noua campanie publicitara Louis Vuitton. Reticent la inceput, Gorbaciov a acceptat aceasta propunere inedita, cerand la schimb o donatie din partea Casei Louis Vuitton pentru organizatia sa de protectie a mediului, Green Cross International.

Incepand din luna august, in presa internationala va aparea reclama infatisandu-l pe Mihail Gorbaciov asezand in portbagajul unei limuzine o geanta LV, pe fundal vazandu-se Zidul Berlinului.

Campania publicitara pentru LV este opera fotografului Annie Leibovitz si se vrea un pic mai serioasa decat cea caracterizata de influentele hip hop din perioada J Lo. Scopul sau este si acele de a cuceri pietele rusa si chinezeasca.

Pentru aceasta campanie publicitara a pozat si Catherine Deneuve, surprinsa stand pe o valiza Louis Vuitton in gara Austerliz si privind o locomotiva cu aburi.

De asemeanea, Andre Agassi si Steffi Graf au fost fotografati intr-o camera de hotel din New York.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.famousbabes.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter