Prima colectie Alexandru Ciucu pentru femei. Vezi cele mai frumoase creatii!

Publicat pe

Alexandru Ciucu, cunoscut ca designer de costume masculine, a lansat marti seara prima colectie pentru femei. Iata care au fost cele mai frumoase creatii.

 

alexandru_ciucu_0_02_2a422a8c38

 

Alexandru Ciucu a prezentat marti seara, intr-o locatie de lux din Bucureşti, cea mai noua colectia a sa, numita „Lady vs Gentleman 2013”. Tinutele feminine de Business şi Ceremonie reprezinta o premiera pentru designer, care a prezentat pana acum colectii dedicate exclusiv barbatilor.

 

Ideea lansarii unei colectii de dama a pornit ca o provocare, dar si ca o modalitate personala de a complimenta si aprecia femeia moderna, de succes. Muza acestei colecții a fost Coco Chanel, cea care a schimbat definitiv moda feminina si a impus reguli de stil revoluționare. Costumele propuse de mine imbraca femeia pe care barbatul doreste sa o vada: interesanta, sigura pe ea, fara insa a uita de eleganta si feminitate'  a declarat Alexandru Ciucu.

 

Foto: PR

 

Citeste in continuare pe unica.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter