Ce alimente consumă Miranda Kerr pentru a fi în formă

Publicat pe

Top modelul Miranda Kerr este unul dintre cele mai sexy top modele ale momentului. La 32 de ani, fosta soţie a actorului Orlando Bloom a realizat o nouă copertă de senzaţie, pozând îmbrăcată într-un costum de baie retro pentru revista Cosmopolitan, ediţia australiană.

 

miranda kerr1

 

Fotografiile realizate pentru numărul de octombrie sunt foarte sexy, iar Miranda are şi o explicaţie pentru felul în care arată. Ea a lămurit că secretul stă în alegerile alimentare pe care le face în mod conştient.

 

„Sunt 80% sănătoasă şi 20% gurmandă. Sau poate 90% sănătoasă… Fac alegeri sănătoase, astfel în loc să mănânc brânză normală, aleg brânza de capră, cu pâine fără gluten. În loc de zahăr normal, aleg sirop de arţar. Sunt mici alegeri şi schimbări, care o dată conştientizate, realizezi că au un gust mai bun şi conţin mai multe substanţe nutritive'.

 

În ceea ce priveşte viaţa sa sentimentală, Miranda a rămas discretă asupra relaţiei pe care se presune ca o are cu Evan Spiegel, un tânăr miliardar, fondator al aplicaţiei Snapchat.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter