Ce discută Andreea Raicu la prânz cu prietenele

Publicat pe

Într-una din cele mai friguroase zile din această iarnă, Andreea Raicu a ieșit să ia prânzul cu Sonia Argint, Dana Sota și Ana Morodan. Discuțiile lor s-au învârtit nu doar în jurul mesei delicioase, ci și în jurul produselor SOS pentru întinerirea pielii.

Ce discută Andreea Raicu la prânz cu prieteneleCe discută Andreea Raicu la prânz cu prietenele

 

 

Probabil că nu există leac mai bun pentru vremea urâtă decât o masă delicioasă alături de prieteni. Vedetele s-au întâlnit la restaurantul Poesia pentru a savura un prânz care a început cu salată vegană, a continuat cu file de doradă sau piept de rață cu compot de cireșe și s-a încheiat cu mousse de ciocolată cu Amaretti, Baileys  și crustă de migdale.

 

'Cireașa de pe tort' a fost însă produsul-minune pe care vedetele au avut ocazia să îl testeze în cadrul întâlnirii. Andreea Raicu, promotor al conceptului de 'trăiește frumos', a încercat pe propria piele inovația La Mer, noul Revitalizing Hydrating Serum, produs ce promite să ofere vitalitate, hidratatre și tinerețe pielii.

 

Oana Popoiag

Foto PR

Citește și:

Cum s-a schimbat Andreea Raicu de-a lungul timpului

Andreea Raicu- Ziua în care nu ne-a ascuns nimic

Vedete în ținute glam la un party de beauty

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter