Ce greșeală să eviți ca să nu ți se mai electrizeze părul

Publicat pe de Catalina Cristescu

Părul ți se electrizează și îți stă în toate direcțiile? Din cauza asta îți este mult mai greu să-l aranjezi și este uscat, lipsit de strălucire? Probabil faci această greșeală după ce te speli pe cap.

Ce greșeală să eviți ca să nu ți se mai electrizeze părulCe greșeală să eviți ca să nu ți se mai electrizeze părul

Fiecare dintre noi a pățit asta, iarna datorită căciulilor și glugilor, vara pentru că purtăm pălării. În sezonul cald alternativa este o eșarfă de mătase, îți dă și un aer elegant, retro.

Citește și:

Truc de coafat pentru bucle rezistente

Cum te ajută mascara să evidențiezi machiajul cat eye

Dar cum se face că după ce te-ai spălat pe cap și ai folosit cu încredere uscătorul, părul tot se electrizează deși nu a intrat în contact cu niciun material, poate nici cu peria de coafat.

Răspunsul este mai simplu decât te așteptai: pur și simplu nu ți-ai uscat părul cum trebuie! El aparent pare uscat, dar la atingere este rece – indiciul principal că reține umezeală ceea ce duce la aspectul atât de enervat de frizz.

Ajută mult și loțiunile anti frizz dacă știi că pățești asta frecvent, dar ai grijă să-ți usuci părul pe îndelete, secțiune cu secțiune și înainte de a-l coafa lasă-l să se odihnească, să se usuce complet la temperatura camerei.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter