Ce greşeli fac femeile când se vopsesc acasă

Publicat pe

Să te vopsești acasă este mult mai comod și mai avantajos decât să mergi la coafor. Însă nu e foarte ușor dacă nu ai experiență. Am descoperit cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile atunci când se vopsesc acasă și te învățăm cum să le eviți ca să obții o culoare de invidiat de fiecare data.

 

femeie-satena1-680x420
Își pătează pielea

Multe femei se murdăresc de vopsea, atunci când vor să își schimbe culoarea părului acasă. Pentru a evita asta, aplică un pic de cremă sau de vaselină pe frunte, la tâmple, pe urechi și pe gât, pentru că astfel vei șterge vopseaua mai ușor. Este important, de asemenea, să porți haine care pot fi aruncate, pentru că astfel nu riști să îți strici bluza preferată.
Lasă vopseaua să acționeze prea mult

Dacă te-a prins un episod din serialul tău preferat și ai uitat că ai vopseaua pe păr, nu intra în panică. Dacă ai ales o culoare deschisă, sunt mari șanse ca rădăcinile să fie ceva mai aprinse. Așteaptă o zi, două, apoi aplică nuanța dorită din nou, doar la rădăcini. Dacă ai obținut rădăcini mai închise la culoare, singura soluție este să-ți vopsești din nou tot părul, în aceeași nuanță cu a rădăcinilor. Nu încerca să-ți decolorezi singură rădăcinile!
Aplică toată vopseaua deodată

Dacă aplici toată vopseaua deodată, probabil la final va părea că ai o perucă. Părul tău trebuie să aibă un aspect natural, chiar dacă este vopsit, și singurul mod în care poți face asta este să aplici vopseaua mai întâi la rădăcini, apoi să te concentrezi pe vârfuri.

 

Vezi continuarea AICI

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter