Ce greșeli să eviți dacă vrei sprâncene perfecte

Publicat pe

Este foarte important ca sprâncenele tale să arate bine, îți încadrează frumos fața, trăsăturile sunt evidențiate, iar machiajul și întregul look capătă o notă stylish. Cum ar fi să ai sprâncene ca niște virgule, groaznic, nu?!

Ce greșeli să eviți dacă vrei sprâncene perfecteCe greșeli să eviți dacă vrei sprâncene perfecte

Vrei să îți schimbi forma sprâncenelor. Trei, patru luni nu te pensa, iar după ce sprâncenele tale naturale sunt regenerate mergi la un specialist să îți dea forma. Te-ai chinuit atâta vreme, e păcat să îți strici tu sprâncenele. Dacă totuși nu mai suporți, smulge acele fire care evident nu au legătură cu orice formă pe care o vor căpăta sprâncenele tale.

Citește și:

Machiaj de Halloween: Zeiță

Jenna Dewan Tatum – Machiaj cu accente fuchsia

Sprâncenele se tund. Așa menții cuminți firele rebele, dar tunsul se face întotdeauna în sensul natural de creștere al firelor de păr, tocmai pentru a evita potențialele goluri lăsate de tuns ori diferențele flagrante de mărime.

Vopsitul necesită vopsea specială pentru sprâncene. Dacă îți vopsești părul acasă nu pune pe sprâncene vopsea de păr. Strici firele de păr și te poți trezi cu o iritație groaznică. Plus că ai șanse mari să nu nimerești culoarea potrivită pentru sprâncenele tale, care nu trebuie neapărat să aibă aceeași nuanță cu părul. Mergi la un salon specializat.

Nu te pensa excesiv! A trecut moda anilor 30, iar aspectul natural este în continuare în topul tendințelor. Ideea e să ai un look structurat, care te avantajează, nu vulgar sau din altă epocă.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter