Ce poartă Raluca și Denisa de la Bambi ca să aibă noroc

Publicat pe

Pentru că vara aceasta se poartă culorile tari, fetele de la Bambi au ales să fie originale, purtând brățări în tendințe și talismane prețioase. La filmările noului videoclip, Vida Linda', artistele au purtat brățările de care s-au îndrăgostit pentru a le purta noroc și pentru a străluci în lumina reflectoarelor.

 

Raluca și Denisa poartă zilnic brățările snake, și nici la filmările pentru cel mai nou videoclip al lor nu s-au despărțit de ele. Raluca a optat pentru un ceas Collect cu brățări nude și care este valoros prin curcubeul de pietre prețioase de pe șina cadranului – Diamante veritabile, briliante și negre, rubine, tsaforite, ametiste, topaz albastru, dar și safire albastre, galbene, roze, oranje.

 

Denisa preferă și ea aceste bijuterii, ea optând să poarte pe brățară talismane ce îi proiectează viitorului, îi conferă liniște și viață împlinită. Denisa pune foarte mult accent pe pietrele prețioase ce le poartă la talismanele de pe brățară. Se spune că dacă nu ai încă un talisman norocos, ia-ți o piatră semiprețioasa și vezi schimbarea.

 

La filmările clipului lor, artistele si-au pus la mana brățările de care s-au îndrăgostit pentru a le purta noroc și pentru a străluci în lumina reflectoarelor. Au ales talismane cu pietre pretioase si semipretioase precum diamant veritabil, negru sau briliant, rubin, safir albastru, galben, roz, oranj, cristal, safir negru, topaz albastru, cristal topaz, ametist violet sau verde, citrin, granat, onix negru și verde, peridot, cuarţ roz şi fumuriu, tsavorit verde emerald, sidef natural şi perlă de apă dulce.

 

Ce poartă Raluca și Denisa de la Bambi ca să aibă norocCe poartă Raluca și Denisa de la Bambi ca să aibă noroc
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter