Ce produs de îngrijire a pielii nu trebuie să-ți lipsească din noptieră

Publicat pe de Catalina Cristescu

Poate ai avut noroc de o moștenire genetică bună, sau nu. Indiferent de răspuns, îngrijirea corectă a pielii este esențială, iar cum tinerețea nu e veșnică, nu ne rămâne decât să îmbătrânim frumos. Ține acest produs în noptieră și când e cazul folosește-l.

Ce produs de îngrijire a pielii nu trebuie să-ți lipsească din noptierăCe produs de îngrijire a pielii nu trebuie să-ți lipsească din noptieră

Ești atât de obosită încât nu îți mai faci nici duș. Te prăbușești direct în pat, poate te mai uiți la televizor 5 minute, și ești gata-gata să adormi.

Un scenariu pentru care nu trebuie să simți rușine și cu care s-au confruntat multe femei.

Citește și:

Cum te ajută pudra bronzantă să ai un machiaj al ochilor mai sexi

Ai ochii roșii? Corectează asta cu un truc de machiaj, ai nevoie de un singur produs!

Peste zi ai fost machiată, nu? Cu demachierea cum rămâne? Îți spui că ce se poate întâmpla, oricum dischetele demachiante și apa micelară sau demachiantul sunt tocmai la baie, la kilometri distanță de pat.

Ține în noptieră un pachet de șervețele demachiante, și ai curmat tragedia. Nu mai ai puseuri de vinovăție, nu mai murdărești așternuturile și nici nu te trezești dimineața plină de coșuri.

Un șervețel ajunge pentru toată fața, dacă mai ai putere să insiști te poți curăța și cu al doilea, apoi, ca o prințesă rebelă ce ești, le arunci pe lângă pat.

E ok, le strângi a doua zi dimineață când revii la statutul de regină odihnită, responsabilă și cu pielea curată.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter