Ce se întâmplă când folosești placa sau ondulatorul pe părul umed

Publicat pe

Știi că sub nicio formă nu trebuie să folosești aparatele de styling fierbinți (placa, ondulatorul, bigudiurile electrice) pe părul umed. Interdicția este cât se poate de reală, întrucât efectul la nivelul părului e dezastruos. Iată ce se întâmplă, de fapt.

Ce se întâmplă când folosești placa sau ondulatorul pe părul umedCe se întâmplă când folosești placa sau ondulatorul pe părul umed

Poate că ești genul mai rebelă, care nu ascultă neapărat recomandările primite. Ok, părul trebuie să fie uscat dacă îl întinzi cu placa, dar și dacă e puțin umed ce se poate întâmpla?! Răspunsul e scurt și simplu: îți distrugi părul.

Citește și:

Cum să decolorezi părul fără să îl arzi. Oamenii de știință au găsit soluția

Tunsori scurte inspirate de celebrităţi. Care te avantajează pe tine?

Indiferent cât de grăbită ești, ai mare grijă ca părul tău să fie complet uscat înainte de a începe orice procedură de styling cu aparate care presupun temperaturi înalte.

În caz contrar, datorită temperaturilor ridicate, umezeala din păr se transformă în abur, care, pur și simplu, se acumulează sub formă de bule de aer în interiorul firului de păr.

Asta duce la păr ars, fragil, rupt, într-un cuvânt o adevărată tragedie capilară din care te mai salvează numai tunsul.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter