Cele mai elegante prinţese din Europa

Publicat pe

Fie că s-au născut în unele dintre cele mai importante monarhii ale Europei, fie că au intrat în lumea regalităţii datorită căsătoriei, Letizia a Spaniei, Charlene de Monaco, Charlotte Casiraghi sau prinţesele Victoria şi Madeleine din Suedia sunt adevărate modele de stil şi eleganţă.

 

Charlotte Casiraghi, nepoata Prinţului Albert de Monaco, este una dintre cele mai rafinate prezenţe. Cu apariţii încântătoare de fiecare dată, amintind prin felul sau de a fi de Grace Kelly, ea a câştigat repede admiraţia designerului Karl Lagerfeld, dar şi pe cea a locuitorilor din Monte Carlo.

 

Fosta înotătoare din Africa de Sud, Charlene a devenit prinţesă o daţă cu căsătoria cu Albert al II-lea de Monaco. O prezenţa discretă, dar extrem de elegantă, Charlene este acum însărcinată cu primul copil al cuplului. A putut fi văzută de numeroase ori în primele rânduri ale prezentărilor de modă.

 

Kate Middleton, devenită Ducesa de Cambridge, şi-a şlefuit stilul o dată cu trecerea timpului, fiind astăzi una dintre cele mai admirate celebrităţi. Alegeriile sale vestimentare sunt urmărite cu atenţie, iar numeroase fashioniste încearcă să-i copieze stilul. Kate a învăţat să se adapteze rigorilor impuse de noul său statut, să combine piesele scumpe cu cele ieftine, reinterpretând adesea anumite creaţii.

 

Prinţesele Beatrice şi Eugenie, nepoatele Reginei Elisabeta a II-a sunt extrem de atente atunci când vine vorba de ţinutele lor. Trec cu uşurintă de la hainele casual la rochiile si deux-pieces-urile accesorizate cu pălării pe care le poartă la diverse evenimente oficiale. Ultima lor apariţie a fost la tradiţionala întâlnire de la la Royal Ascot unde au avut ocazie să îşi afişeze pălăriile extravagante.

 

Foto: Hepta

 

Cele mai elegante prinţese din EuropaCele mai elegante prinţese din Europa
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter