Celebrul parfumier Mark Buxton şi-a lansat în România cel mai nou parfum

Publicat pe
Celebrul parfumier Mark Buxton şi-a lansat în România cel mai nou parfum  Celebrul parfumier Mark Buxton şi-a lansat în România cel mai nou parfum

Mark Buxton, unul dintre cei mai mari parfumieri contemporani a venit, in sfarsit, in Romania, in cadrul unui eveniment exclusivist organizat de Elysee in parteneriant cu Ethan Allen si The Grand Avenue.

 

Numit si The Nose' pentru talentul sau nemaintalnit, acest Master Parfumier este in permanenta cautare de tot ce este nou si inedit in domeniul parfumeriei iar creatiile sale sunt recunoscute ca avand un aer modern, contemporan.

 

In peste 20 de ani de cariera a creat parfumuri statement atat pentru branduri comerciale precum Givenchy, Cartier, Chopard cat si parfumuri fara limita de buget si de timp pentru case de nisa precum House of Sillage, Linari, le Labo.

 

Libertatea totala de creatie insa, a venit odata cu lansarea propriei sale linii de parfumuri Collection' lansata in 2011. Pentru Mark Buxton, Collection' este cartea sa de memorii transpusa pe note olfactive.

 

Collection este formata din 6 parfumuri care revolutioneaza domeniul parfumeriei prin complexitate si mister: Black Angel, Devil in Disguise, Sleeping with Ghosts, Wood & Absinth, Emotional Rescue si Sexual Healing.

 

Ultimul care se alatura colectiei este Message in a bottle', un parfum care sparge orice bariera si limita in parfumerie atat prin continut cat si prin poveste.

 

Message in a bottle reprezinta o amintire care m-a marcat si care nu-mi da pace incapsulata intr-un parfum, vacanta pe care nu o voi uita niciodata. Eram in Maldive, pe o insula minuscula, aproape nepopulata, cu o femeie superba langa mine…vantul sarat pe care il simt si acum in nari, plaja, mirosul pielii ei impletit cu cel al florilor exotice…ma simteam precum Robinson Crusoe insa unul foarte fericit si…care nu dorea nicidecum sa fie salvat!'

 

Lasa-te purtat de simturi si descopera frumusetea de neegalat a acestui Paradis! Iasomie si dorinta, ylang ylang exotic si carnal, flori de caise precum pielea ei catifelata, cistus și civet – placeri vinovate, atat de intense dar atat de indepartate…

 

Message in a bottle, Eau de Parfum 100 ml – Pret: 690 lei, exclusiv in Elysee.

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter