Cindy Crawford – Incredibil de frumoasă la 50 de ani fără machiaj

Publicat pe

Cindy Crawford reuşeşte ca la 50 de ani să fie extrem de relaxată în privinţa vârstei şi a faptului că îmbătrâneşte.

 

Top modelul iconic nu simte la fel ca multe alte femei celebre presiunea de a nu îmbătrâni, motiv pentru care a dezvăluit pe Instagram o fotografie cu ea fără machiaj.

 

Fotografia selfie publicată în acest weekend a primit numeroase like-uri şi comentarii, vedeta lăsând doar soarele să-i lumineze faţa.

 

„Eşti o frumuseţe naturală' i-au scris mulţi dintre admiratorii care îi urmăresc contul, pe care top modelul publică numeroase fotografii din shooting-uri vechi, dar şi poze cu familia ei.

 

 

La 50 de ani, Cindy Crawford este la fel de frumoasă ca în anii 80, când defila pentru marile case de modă, top modelul având un ten sublim, fără riduri, si un trup de adolescentă.

 

Cindy este mama a doi copii adolescenţi, Kaia şi Presley, care cochetează cu modelling-ul. La 17 ani, Presley a încheiat un contract cu brand-ul Dolce&Gabanna, iara Kaia face furori când apare în pictoriale, asemănarea cu mama sa fiind incredibilă.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter