Colectia” Etiquette by Dana Savuica” pregateste in premiera surprize pentru Sarbatori

Publicat pe

Pe 20 noiembrie, Etiquette by Dana Savuica lanseaza exclusiv pe clubul de fashion online www.stilago.ro colectia Absolutely Red', cu linia pentru Women, a carei imagine este supermodelul Norina Sandra.

 

Intrucat sunt pasionata de lenjerie intima, imi doream de ceva timp sa imi concentrez atentia si pe acest tip de produs care, dupa mine, este esenta feminitatii. Astfel, folosind materiale fine precum  dantela, satin si tulle, am pregatit o linie in editie limitata, creata special pentru Sarbatori si pe care o voi prezenta exclusiv pe Stilago, impreuna cu colectiile de Women si Men, Etiquette by Dana Savuica, incepand cu 20 noiembrie!', a declarat Dana Savuica.

Shooting-ul special  cu supermodelul Norina Sandra, care este imaginea colectiei Absolutely Red', a fost realizat de fotograful Mihai Ion  si make-up artist-ul Andreea Priesku, ambii colaboratori avand in palmares portofoliile realizate la Premiile Muzicale si Romanian Top Hits.

 

Cresterea constanta a vanzarilor si numarul mesajelor prin care i se cereau inclusiv haine si accesorii pentru barbati , au determinat-o pe Dana sa lanseze linia Etiquette Men, care cuprinde haine si accesorii pe un stil sport-elegant. Linia Etiquette Men il are ca imagine pe Gilbert Costache.

 

Brandul' Etiquette by Dana Savuica' este prezent de un an si jumatate online, avand clienti fideli atat in Romania, cat si in alte tari est europene precum Bulgaria, Cehia, Ungaria, Slovenia, Slovacia.

 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter