Colecţia Hilfiger toamna-iarnă 2015/2016 - An American Love Story

Publicat pe

Tommy Hilfiger a prezentat la New York Fashion Week colectia toamna-iarna 2015/206. Acesta este o poveste de dragoste în stil american – fuzionarea stilurilor iconice ale sfârşitului anilor șaizeci și începutul anilor șaptezeci cu un jucăuş game day spirit'.

 

Olivia Palermo si Johannes Huebl, Rita Ora sau Rachel Zoe s-au aflat printre invitatii care au admirat noile piese create de designerul american.

 

Outerwear-ul supra-texturat este un element de referinţă pentru lineup-ul Tommy din acest sezon. Hainele din multistraturi textile şi cojoacele luxuriante din blană de oaie şi alpaca cu două feţe sunt prezentate cu eşarfe școlare extra-lungi. Pelerinele sunt din mohair cu dungi fine brodate, iar jachetele sunt decorate cu nasturi în rame aurii. Sacourile stadium şi jachetele coaches se remarcă acum prin contrastul dintre lână şi piele, fiind împodobite cu terminaţii din piele de miel.

 

Tweed-ul preţios şi mixul de denim cu lână sunt transpuse în piese atemporale, apoi accentuate cu o panglică de ribon tivită în mohair, care oferă un efect multi-dimensional.

 

Tommy Hilfiger este un pionier al stilului american din 1985. În acest sezon, Hilfiger Collection nu este decât o poveste de dragoste pentru femeile din trecutul, prezentul şi viitorul său.

 

Colecţia Hilfiger toamna-iarnă 2015/2016 - An American Love StoryColecţia Hilfiger toamna-iarnă 2015/2016 - An American Love Story

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter