Courtney Cox a evitat operaţiile estetice, nu şi injecţiile cu Botox

Publicat pe

Într-un interviu pentru Femalefirst.co.uk, Courtney Cox a vorbit despre felul în care îşi asumă vârsta de 51 de ani şi la ce trucuri de frumuseţe apelează.

 

courtney1

 

Courtney trăieşte în viaţa reală alături de Johnny Mcdaid, cu 12 ani mai tânăr decât ea, dar actriţa mărturiseşte că nu simte din partea lui presiunea că ar trebui să arate ca de 20 de ani pentru a-i fi pe plac.

 

Actriţa care juca în serialul Friends' o fostă tânără cu problem de greutate are şi acum un corp perfect, însă faţa sa a suferit câteva schimbări din cauza unor decizii nu foarte fericite.

 

Actriţa spune că nu a apelat la operaţii estetice, iar pentru faţa sa fără riduri sunt responsabile doar injecţiile cu Botox.

 

O dată acest lucru lămurit, Courtney, care joacă cu mare succes în serialul Cougar Town' a dezvăluit secretele sale pentru a-şi păstra silueta: sportul si regimul alimentar sunt preocuparea sa principală. Sunt atentă să nu mă expun prea mult la soare, la ce mănânc, să evit glucidele pe cât de mult pot şi să dorm mult'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter