Află cum poți avea părul colorat ca Delia și Andreea Bălan!

Publicat pe

Delia și Andreea Bălan sunt doar două dintre vedetele care au ales să urmeze trend-ul anului în materie de nuanțe ale părului.

Artistele și-au colorat podoaba capilară în verde, albastru și chiar în curcubeu. La fel au procedat și vedetele de peste hotare, surprinzându-și fanii cu schimbări de look spectaculoase.

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu susține că acesta este trendul anului și că oricine poate avea părul colorat, fără a folosi, însă, vopsea permanentă.

„Din ce în ce mai multe cliente îmi cer la salon să colorez suvițe, vârful părului, jumătate din lungimea lui sau chiar integral. Se poate face acest lucru apelând la creta colorată. Este vorba de un produs special conceput pentru vopsirea părului, care oferă rezultate pe loc și care se duce la prima spălare.

Creta colorată se află într-un dispozitiv special cu care se prinde exact suvița de păr pe care ne-o dorim să o colorăm. Avantajele sunt multiple în comparație cu vopseaua clasică: o poți aplica pentru un singur eveniment, iese la prima spălare, astfel că poți apoi experimenta mai multe nuanțe, și nici nu atacă firul sau rădăcina părului. Este mult mai ușor să apelăm la creta colorată dacă ne dorim să fim crazy pentru o zi sau două, pentru un eveniment special, decât să ne schimbăm radical look-ul și să ne chinuim apoi să scoatem vopseaua. Șuvițele colorate dispar la prima spălare cu șampon normal', declară hairstylist-ul Cristi Pascu.

 

Află cum poți avea părul colorat ca Delia și Andreea Bălan!Află cum poți avea părul colorat ca Delia și Andreea Bălan!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter