Cu ce ţinute a ajuns Carmen Negoiţă în presa internaţională

Publicat pe

Carmen Negoiţă a fost unul din personajele principale remarcate de presa internaţională datorită ţinutelor purtate la show-urilor din cadrul London Fashion Week.

 

Cunoscutul fashion blogger a fost singurul din România invitat la zece prezentări de modă ale unor branduri internaţionale precum John Rocha, Bora Aksu, Mulberry, Orla Kiely sau David Koma, şi, în premieră, la screeningul noii colecţii Burberry, evenimentul-cheie al Săptămânii Modei de la Londra.

 

Carmen a fost fotografiată de fotoreporterii agenţiilor de presă internaţionale, apărând în publicaţii precum Washington Post, Harpers Bazaar, Daily Mail sau Vanity Fair.

 

Fashion bloggerul român a atras atenţia prin trei outfituri în care a mixat  piese vestimentare ale unor branduri de lux internaţionale cu cele româneşti.

 

Prima ţinută a avut o tentă retro şi a inclus fustă Asos, bluză Moschino, accesorizate cu pantofi Moschino, plic Christian Louboutin şi pălărie Gabriela Dumitran.

 

A doua ţinută a mizat pe un detaliu exotic reprezentat de un turban Gabriela Dumitran, un accesoriu ce a completat outfitul compus din palton alb Burberry, pantofi Sergio Rossi cu blană şi plic Mihaela Glăvan.

 

A treia ţinută, remarcată şi lăudată în revistele de modă internaţionale, a fost compusă din fustă Burberry, palton Zara, pantofi Stella McCartney, mănuşi Sermoneta Gloves şi un superb colier handmade achiziţionat la un târg de profil.

 

London Fashion Week este al treilea festival de modă international la care participă Carmen Negoiţă, după cele din New York şi Barcelona.

 

Carmen Negoita are la activ peste 100 de editoriale foto realizate pentru blogul www.carmennegoita.com, prin intermediul cărora prezintă diferite trenduri din modă şi posibilităţi de a combina diferite piese vestimentare.

Cu ce ţinute a ajuns Carmen Negoiţă în presa internaţionalăCu ce ţinute a ajuns Carmen Negoiţă în presa internaţională
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter