Cum să ai o coafură de vedetă ca a lui Reese Witherspoon. Iată pas cu pas!

Publicat pe

Reese Witherspoon participă la Festivalul de Film din Toronto, acolo unde a avut loc si premiera filmului « Wild ».

 

 

Reese1

 

Frumoasa actriţă, mamă a trei copii şi protagonista peliculei, a fost in centrul atentiei pe covorul rosu. Reese a purtat o superba rochie neagra semnata Saint Laurent, iar coafura a fost realizata de  Adir Abergel cu produse Moroccanoil.

 

Coafura a pastrat linii simple si extrem de flexibile, completand astfel rochia perfect structurata . Mi-au plăcut liniile clasice și arhitectura rochiei. Am vrut părul să arate modern, strălucitor și flexibil.', a declarat hair-stilistul.

 

Iată paşii pentru a realiza o astfel de coafură :

 

PREGĂTIREA:

 

Începeţi prin a împărţi în două părul în timp ce acesta este încă umed, păstrând una dintre secţiuni mai groasă. Aplicaţi un strat fin de tratament de la rădăcină până la vârfuri pentru a repara firele de păr degradate şi pentru o strălucire incredibilă.

 

COAFURA:

 

Aplicaţi la rădăcină un strat generos de spumă pentru volum pentru a crea baza perfectă pentru un volum incredibil, plin de farmec. Folosiţi o perie medie şi uscaţi părul în secţiuni netezindu-l, în acelaşi timp aşezându-l pe bigudiuri.

 

După ce tot părul a fost pregătit, aşteaptaţi să se răcească, apoi îndepărtaţi bigudiurile. Neteziţi părul cu peria,asezând o secţiune a părului după ureche, pentru un aspect modern. Ondulaţi bretonul pentru un finisaj neted.

 

 

ULTIMELE RETUŞUR:

 

Pentru a finaliza coafură şi pentru a o fixa, pulverizaţi spray-ul cu fixare medie pe tot părul.

 

Credit foto: Angela Weiss pentru Getty Images

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter