Cum să ai un bronz perfect ca al Corinei Caragea

Publicat pe

Ai admirat-o pe Corina Caragea pentru pielea ei perfect bronzată? Învăţând din propriile greşeli, vedeta a dezvăluit recent pe blog-ul său câteva sfaturi, numai bune de aplicat în vacanţa la mare.

 

Pentru a obţine o culoare frumoasă, Corina face plajă doar între anumite ore, dimineaţa până la 11 şi seara, după ora 16. Nu uita să-şi protejeze pielea cu creme de protecţie cu factor mare, între 30 şi 50, iar după plajă îşi hidratează pielea cu creme care conţin aloe vera.

 

Dacă se întâmplă cumva să se fi bronzat cu pete, apelează la un truc simplu: bicarbonat de sodiu şi apă. Ca să prevină o astfel de situaţie, face un gomaj cu zaţ de cafea înainte de plajă.

 

Corina are un păr superb pe care îl protejează vara aplicând vitamina A si vitamina E, ulei de masline sau ulei de cocos pe varfuri.

 

Sportul pe plajă şi fructele o ajută de asemenea pe frumoasa prezentatoare să se întoarcă din vacanţă într-o formă fizică de invidiat.

 

Cum să ai un bronz perfect ca al Corinei CarageaCum să ai un bronz perfect ca al Corinei Caragea

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter