(P) Cum să devii un superstar în această toamnă. Jennifer Lopez îţi dezvăluie secretul!

Publicat pe

După ce te-ai lăsat răsfăţată de produsele de beauty, create special pentru vară, este momentul să descoperi noutăţile acestei toamne. În lunile care urmează tu vei fi superstarul şi vei străluci la toate petrecerile la care eşti invitată, aşa cum numai Jennifer Lopez ştie să o facă.

 

lopez1

 

Mă aduce în centrul atenţiei', spune artista, şi exact acelaşi lucru se va întâmpla şi cu tine, dacă foloseşti doar două produse de beauty din nouă colecție L’Oréal Paris, Superstar. Superlinerul şi noul mascara False Lash Superstar au fost create special pentru a-ţi pune ochii în evidenţă în această toamnă.

 

Jennifer este şi protagonista clipului de promovare a noului mascara, un material în alb şi negru, care reuşeşte să surprindă efectul incredibil, de gene false al inovaţiei L Oreal.

 

False Lash Superstar de la LOreal Paris este cu adevărat magic, reuşind să-ţi îmbrace genele în valuri de culoare intensă. Se bazează pe o tehnologie revoluţionară, având două capete, care te vor ajuta să obţii un machiaj pentru care vei primi numai cuvinte de laudă.

 

lopez1

 

Iată paşii pe care trebuie să-i urmezi:

 

Foloseşte pentru început superlinerul Superstar care te ajută să îţi definești ochii perfect şi te ajută să întorci toate privirile. Are o peniţă foarte subţire cu care nu vei da greş, iar tu decizi cât de mult vrei să îţi alungeşti linia spre exterior.

 

Acum este momentul să intre în scenă noul mascara False Lash Superstar care te va vrăji, încă de la prima utilizare. O bază albă îţi învăluie genele, reuşind să amplifice volumul la maximum, iar periuţa curbată te ajută să îţi alungeşti genele incredibil de mult, cum nu credeai vreodată că le poţi avea.

 

O dată ochii puşi în valoare, nu prea mai ai nevoie de alte produse de beauty. Doar un gloss transparent îţi va definitiva look-ul, iar petrecerea poate să înceapă. Eşti pregătită!

 

Şi pentru a ieşi în evidenţa în această toamnă, intră pe www.superstar.lorealparis.ro şi poţi câştiga în fiecare saptămână mascara False Lash Superstar pentru un an. În plus, ai şansa să câştigi premiul cel mare ce constă într-o experienţă de SUPERSTAR!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DRnP3vd1Dos[/youtube]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter