Cum să îţi faci singură coc din codiţe împletite ca al Alinei Sorescu

Publicat pe

Alina Sorescu este una dintre cele mai frumoase apariţii de la evenimentele mondene, vedeta acordând o atenţie deosebită nu doar vestimentaţiei, ci şi coafurii.

 

alina

 

Dacă Alina poarta adesea creaţii semnate de soţul ei, designerul Alexandru Ciucu, de multe ori ea îşi completează look-ul cu o coafură specială: un coc din codiţe împletite, foarte uşor de realizat.

 

„După ce prindem bentița, secționăm părul de la spate în două meșe. Ele să nu fie egale, una să aibă cam trei sferturi, iar cealaltă un sfert. Luăm prima suviță și o răsucim spre față. Apoi, cu cealaltă procedăm la fel. Le luăm ulterior pe amândouă și le răsucim împreună, după care le vom strânge spre interior în zona cefei. Prindem apoi cu agrafe pentru a stabiliza coafura și fixăm cu fixativ. Este foarte ușor de făcut acasă, ușor de folosit, aspectul este natural și oferă volum coafurii', spune Georgiana Stavrositu, hairstylistul Alinei Sorescu.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter