Cum să porți culoarea anului, ultraviolet

Publicat pe

După ce anul trecut a fost dominat de verdele crud – o nuanță delicată și revigorantă, 2018 este anul unei culori cu mult mai îndrăznețe: ultraviolet. Nuanța a fost descrisă de către Institutul Pantone ca fiind un simbol al „originalității, ingenuității și al gândirii vizionare'. O culoare complexă creată din două nuanțe aflate la poluri opuse (albastru și roșu), care te invită la alegeri vestimentare creativitate. Dar cum să porți culoarea anului, ultraviolet?

Ultraviolet este o culoare versatilă  care poate fi purtată în nenumărate combinații originale și elegante. Ultraviolet-ul se poate combina cu succes cu o întreagă paletă de culori, sunt de părere stiliștii La Femme. Poți combina piese în această nuanță intensă cu altele în tonuri de gri, alb, negru, galben muștar, diferite nuanțe de verde, argintiu, auriu. Pentru o apariție de impact, combină un outfit ultraviolet cu una verde smarald, turcoaz, roșu, portocaliu sau roz fucsia, mai recomandă stiliștii.

Rochiile maxi, fustele, bluzele diafane și eșarfele sunt elemente vestimentare care pot valorifica impactul acestei culori!

Tot ce trebuie să faci este să alegi combinația care îți reprezintă cel mai bine personalitatea și care îți pune în evidență silueta.

Ultraviolet pentru ținute sofisticate

Poți opta pentru un look ultraviolet integral, iar efectul va fi de impact, mai ales în cazul ținutelor de seară. Altfel, pentru garderoba de zi, este recomandat să te concentrezi pe o piesă centrală.

Vei transforma cu ușurință orice ținută doar cu ajutorul acestei nuanțe intense și misterioase. Chiar și o combinație de blazer cambrat și jeanși poate fi revitalizată cu o simplă pereche de pantofi ultraviolet. În combinație cu negru obții un look non-conformist, dar sofisticat.

Ultraviolet pentru ținute ultra-feminine

Dacă preferi stilul feminin și romantic, ultravioletul poate fi un aliat. În combinație cu piese vestimentare în culori precum alb și roz pal, această nuanță este opțiunea ideală pentru un stil romantic și feminin. Contrastul dintre un ton neutru sau deschis și unul puternic și dramatic este de neuitat!

Poți opta și pentru accesorii ultraviolet pentru o apariție mai discretă. O poșetă și o pereche de pantofi cu toc în această culoare în combinație cu o rochie neagră vor crea un look elegant și ultra-feminin.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter