Cum să porţi pantalonii scurţi. Inspiră-te de la vedete!

Publicat pe

În sezonul primăvară-vara, construieşte-ţi ţinute cool, alegând să porţi pantaloni scurţi. Cei din colectia Tommy Hilfiger Women Sportswear SS15 sunt comozi şi pot fi combinaţi cu tricouri simple sau cămăşi lejere pentru a obţine uşor un look fresh.

 

Actrita Reese Witherspoon poate fi oricând un exemplu, ea reuşind apariţii de efect nu doar când este surprinsă pe covorul roşu, ci şi la plimbare, pe străzile Los Angeles-ului.

 

Pentru completarea ţinutei, ai de ales între sandalele cu platformă, cele romane sau o pereche comodă de încălţăminte, tot din colectia Tommy Hilfiger Women Sportswear SS15. De asemenea, un ceas sau un colier statement îti vor pune în valoare outfit-ul şi, gata, poţi pleca la plimbare. Nu înainte de a-ţi alege si o pereche de ochelari de soare.

 

Piese din colectia Tommy Hilfiger Women Sportswear SS15 se gasesc in magazinele Tommy Hilfiger aflate in Bucuresti (Baneasa Shopping City, Promenada Mall, Afi Palace Cotroceni, Bucuresti Mall, Plaza Romania), in Cluj-Napoca (Iulius Mall), in Timisoara (Iulius Mall) si in Iasi (Palas Mall).

 

 

Cum să porţi pantalonii scurţi. Inspiră-te de la vedete!Cum să porţi pantalonii scurţi. Inspiră-te de la vedete!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter