Piele cu subton cald? Cum îți alegi nuanța corectă de pudră bronzantă

Publicat pe de Catalina Cristescu

Pudra bronzantă este hit-ul de make-up al fiecărei veri, dar nu orice culoare este potrivită pentru tenul tău. Iată cum să-ți alegi nuanța ideală.

Piele cu subton cald? Cum îți alegi nuanța corectă de pudră bronzantăPiele cu subton cald? Cum îți alegi nuanța corectă de pudră bronzantă

Pudra bronzantă care are un ton prea cald pentru tenul tău te face să arăți vulgar, artificial, parcă desprinsă din filmele americane ale anilor 90.

Și chiar dacă subtonul pielii tale este galben, respectiv cald, este mult mai sigur să optezi pentru o pudră bronzantă neutră, care nu bate în portocaliu sau roșu.

Citește și:

Greșeala de machiaj care îți face ochii mici

2 tehnici de coafare pe care nu trebuie să le suprapui niciodată

Ideea e să ai un ten sărutat de soare, nu de un portocal întreg ce ți-a transferat culoarea pe ten. Alege nuanțe de bej sau un maro safe, care să imite perfect bronzul tău natural.

Absolut nimeni nu are pielea portocalie dacă stă la soare, așa că nici pudra bronzantă nu trebuie să migreze în această direcție a culorii.

Foto: Hepta/PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter