Cum se asortează Kate Middleton şi micuţa Charlotte – Vezi cele mai frumoase apariţii mamă-fiică!

Publicat pe

În urmă cu 2 ani, Kate Middleton aducea pe lume cel de-al doilea copil al ei şi al Prinţului William, o fetiţă pe nume Charlotte.

 

Micuţa Charlotte a cucerit rapid inimile tuturor şi a devenit un fashion icon, la fel ca şi mama ei, fiind o sursă de inspiraţie la fiecare apariţie a sa.

 

Cele două şi-au făcut un obicei în a se asorta, indiferent de locul în care apar. În balconul Palatului Buckingham, la nunta Pippei Middleton, în turneul din Canada sau recent în cel din Polonia şi Germania, Kate şi Charlotte au atras toate privirile datorită ţinutele lor albe, roz sau bleu.

 

Vezi si:

Cautam vedeta cu dimensiunile 90-60-90: Astazi, Anca Serea

 

Fără a purta haineidentice, cele două au reuşit sa se completeze perfect una pe cealaltă, Kate continuându-şi seria apariţiilor stylish, iar fetiţa ei reuşind să captiveze cu rochiţele sale ca de păpuşă, atent accesorizate cu pantofiori, fundiţe sau coroniţe de flori.

 

Iată unele dintre cele mai fruoase apariţii ale celor două!

 

Foto: Hepta

 

Cum se asortează Kate Middleton şi micuţa Charlotte – Vezi cele mai frumoase apariţii mamă-fiică!Cum se asortează Kate Middleton şi micuţa Charlotte – Vezi cele mai frumoase apariţii mamă-fiică!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter