Cum şi-a recăpătat Blake Lively silueta dupa naştere. Antrenorul ei a dezvăluit tot

Publicat pe

În decembrie 2014, Blake Lively aducea pe lumea primul ei copil, o fetiţă pe nume James, al cărei tată este actorul Ryan Reynolds.

 

La câteva luni distanţă, Blake surprindea cu silueta sa zveltă, actriţa reîntorcându-se pe covorul roşu la fel de strălucitoare.

 

În spatele acestei slăbiri miraculoase se află antrenorul ei, Don Saladino, care a dezvăluit acum câteva dintre secretele folosite.

 

„E mai mult decât o metodă de a fi frumoasă în costum de baie. Este important, dar mai mult decât atât ea trebuie să-şi păstreze ridicat nivelul de energie şi să fie odihnită în momentul în care filmează'.

 

Blake a urmat un antrenament riguros, ea ajungând să facă chiar 5-6 şedinţe pe săptămână, de intensitate diferită.

 

Antrenorul a sfătuit-o pe Blake să îşi asculte corpul şi să facă mişcare în funcţie de felul în care se simţea în ziua respectivă.

 

Exerciţiile fizice au fost susţinute şi de un regim alimentar adecvat, actriţa având 4 mese pe zi, echilibrate din punct de vedere nutriţional. Meniul său era compus din proteine, legume şi carbohidraţi cu aredere lentă.

 

„Nu a fost un regim pentru top modele sau culturişti. Era vorba despre o femeie care are un copil şi care are nevoie de vitamine în organism. Trebuie să mănânce sănătos'. Prin urmare, Blake a consumat ulei de cocos, cartofi dulci, dar şi orez alb.

 

Antrenorul a ţinut de asemenea cont de faptul că Blake are un program încărcat şi este şi mamă, iar din aceste motive ea nu stătea cu orele în sala de gimnastică. Antrenamentul dura aproximativ o oră, iar Don Saladino spune că oricine poate urma un asemenea program.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Cum şi-a recăpătat Blake Lively silueta dupa naştere. Antrenorul ei a dezvăluit totCum şi-a recăpătat Blake Lively silueta dupa naştere. Antrenorul ei a dezvăluit tot
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter