De la femeie pentru femei – cupa menstruala refolosibila Softcup

Publicat pe

Zilele cu soare si zambete din vietile fiecarei femei sunt umbrite in fiecare luna de norisorii care vin o data cu aparitia menstruatiei. Disconfort, dureri abdominale si stresul sunt doar cateva din simptomele care ne deranjeaza in aceasta perioada.

 

Majoritatea femeilor au recunoscut faptul ca cel mai mare inconvenient e nesiguranta pe care o au cand utilizeaza produsele menite sa le ajute in acest interval. Absorbantele provoaca iritatii,  tampoanele interne afecteaza flora vaginala si creaza disconfort, in plus teama permanenta ca se pot pata sau ca trebuie sa schimbe aceste produse la un interval de timp foarte mic le da peste cap intregul program. Nu e usor sa continui sa iti desfasori activitatile zilnice fara sa fii afectata de „neplacerile” din perioada  menstruala, ba dimpotriva unele femei au recunoscut ca pe durata menstruatiei sunt nevoite sa renunte la o serie de activitati tocmai pentru ca produsele pe care le folosesc nu le garanteaza proctectia dorita. Audrey Contente este femeia care a reusit sa realizeze un nou concept- cupa menstruala,  care sa le garanteze femeilor siguranta de care aveau nevoie si sa le confere increderea in ele chiar daca sunt in perioada sensibila a lunii.

 

Audrey Contente, atleta de performanta, era nemultumita de tampoane si absorbante si a dorit un produs  pe care sa poata conta pe parcursul triatlonului.  Prioritatile ei au fost reprezentate de confort si rezistenta un timp mai îndelungat, pentru a evita disconfortul si grijile cu privire la schimbarea absorbantelor/tampoaneleor in timpul unei probe sportive. În urma studiilor clinice si de testare, Softcup a fost lansat în 1996.

 

Softcup este o cupa flexibila pentru uz intern, ce se plaseaza în jurul colului uterin. Unul din lucrurile cele mai importante care trebuiesc mentionate este faptul ca Softcup colecteaza, nu absoarbe lichidul menstrual. Este hipoalergenica, nu contine latex si este foarte sigura atunci când este folosita conform instructiunilor. Softcup detine certificatul de fabricatie ISO 13485:2003. Acesta cerifica faptul ca Softcup îndeplineste în mod consecvent cerintele clientilor. Certficatul ISO 13485:2003 prevede ca Evofem detine controlul  mediului de lucru pentru siguranta produsului, procesul de validare a documentelor pentru dispozitivele medicale sterile si verifica eficacitatea actiunilor corective si preventive.

Softcup este fabricat dintr-un material inert, hipoalergenic, ne-absorbant, ne-iritant, polimeric ce a fost folosit mai bine de 20 ani pentru fabricarea produselor medicale precum cateterele si biberoanele pentru copii. Softcup este alternativa perfecta pentru femeile ocupate sau pentru femeile care nu vor sa aiba grija schimbarii tamponului sau absorbantului la fiecare câteva ore. Sportivele de performata vorbesc cu entuziam despre ajutorul oferit de Softcup în timpul curselor lungi. Femeile ce calatoresc nu pleaca niciodata de acasa fara Softcup.Dintre avantajele utilizarii acestui produs amintim faptul ca poti purta Softcup pâna la 12 ore. Softcup este confortabil în timpul înnotului sau în timpul altor sporturi. Softcup elimina mirosurile menstruale, întrucât lichidul menstrual nu este expus aerului. Softcup sprijina actul sexual în timpul menstruatiei. Poti purta cu încredere Softcup în  timpul actului sexual si vei beneficia de protectie maxima. Softcup este confortabil, odata introdus nici nu îl vei simti. Atunci când intorduci un tampon, acesta creeaza picaturi microscopice de-a lungul  canalului vaginal. Tampoanle pot lasa în urma fibre reziduale, urme de înalbitori, dioxine  si alte reziduuri rezultate din procesul de cultivare a bumbacului sau din procesul de fabricare  al absorbantelor. Softcup lasa organismul exact asa cum este, fara picaturi, fara reziduuri, fara schimbari ale nivelului pH-ului sau bacteriilor.

 

Folosind Softcup, tu si partenerul de viata nu va trebui sa va mai faceti probleme privind petele ramase în urma unui act sexual desfasurat în timpul menstruatiei, cu atât mai mult cu cât nici nu veti simti prezenta cupei în interiorul corpului tau. Te vei bucura de libertate totala in pat. Siguranta este foarte importanta când vine vorba despre sanatatea aparatului reproducator.Softcup este un produs testat si autorizat FDA aflându-se pe piata de mai bine de 10 ani.

Timp de 10 ani si înregistrând un numar de aproximativ 120 milioane de produse vândute,

Softcup nu a primit nici o reclamatie privind incidente ce implica Sindromul de Soc Toxic (SST). Se crede ca SST este produs de tulpinile bacteriei Stafilococului Auriu. Studiile sugereaza ca riscul aparitiei SST este legat si de nivelul ridicat de absorbtie al tamponului. Cu cât acesta este mai mare, cu atât riscul aparitiei SST este mai ridicat. Spre deosebire de tampoane, Softcup nu este absorbant si nu modifica nivelul natural al bacteriilor din organism. Softcup nu schimba cu nimic mediul natural al organismului – Softcup nu modifica nivelul pH-ului din organism, nivelul natural al bacteriilor si nu absoarbe umezeala din organismul tau.  Softcup este solutia perfecta pentru femeile care doresc sa îsi mentina nivelul natural al pH-ului.

Majoritatea femeilor folosesc mai putine cupe menstruale decât tampoane sau absorbante, datorita perioadei mai lungi de utilizare a acestora.

   Softcup nu au aripioare, fire textile… îti ofera libertate pana la 12 ore !

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter