Dacă nu ai o pereche de papuci cu puf, nu eşti trendy vara aceasta! Ar spune unii...

Publicat pe

Popularitatea şlapilor pufoşi a crescut atunci când Rihanna a lansat împreună cu Puma o astfel de colecţie. Pentru că modelul a prins la public şi vânzările au explodat, unde te uiţi cu ochii întâlneşti acest „must have” al sezonului, chiar şi la 30 de grade +.

 

În timp ce fashionistele se mândresc pe internet cu aceste achiziţii, majoritatea bărbaţilor consideră doar un kitch această modă.

 

Vezi si:

Catrinel Menghia – Stralucitoare la Paris la o prezentare de moda couture

 

Şi totuşi te regăseşti printre adeptele acestui trend? Nu-i un capăt de lume, dar nu îi purta oriunde şi oricum. Dacă nu eşti la plajă sau la piscină, şlapii nu au ce caută la tine în picioare.

 

Maxim, si asta pentru că îţi doreşti din tot sufletul, îi poţi purta cu o pereche cool de jeanşi, o cămaşă cu imprimeu floral, sau chiar una albă din in, la un casual garden party.

 

Anda Crapatureanu, Foto: Instagram

 

Dacă nu ai o pereche de papuci cu puf, nu eşti trendy vara aceasta! Ar spune unii...Dacă nu ai o pereche de papuci cu puf, nu eşti trendy vara aceasta! Ar spune unii...

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter