De ce nu îmbătrânește niciodată Naomi Campbell

Publicat pe

Naomi Campbell a facut senzație la Gala Princess Grace Awards, în Manhattan. Pentru a nu știu câta oară, Naomi a uimit audiența cu fizicul său care pare mai degrabă al unei tinere de 20 și ceva de ani decât al unei femei de 46.

 

Umblă multe zvonuri pe seamă tinereții veșnice a supermodelului, însă explicația pare să fie, de fapt, una foarte simplă.

 

Purtând o rochie albă strălucitoare, Naomi Campbell a fost senzația serii la evenimentul găzduit de  Prințul Albert de Monaco și de Prințesa Charlene. Între Naomi cea care făcea legea pe copertele revistelor glossy în anii 90 și cea de acum nu este nicio diferență, ai zice că nu a îmbătrânit nici măcar o zi.

 

Extremiștii au mers până într-acolo încât să declare că Naomi Campbell este vampir, zvon care se vehiculează, de exemplu, și despre Keanu Reeves.

 

Chirurgii esteticieni spun că supermodelul și-ar fi făcut câteva modificări la nivelul feței, deși aceasta neagă orice interveție. Dacă o întrebi pe ea, ar spune că secretul este hidratarea, machiajul (fără prea multă pudră) și dieta echilibrată. „Nu cred că înfometarea este o soluție, nu am făcut și nu voi face asta niciodată. Mă mențin tânără cu yoga și Pilates zilnic', a declarat Campbell.

 

Trecând peste supoziții, s-ar putea, însă, ca explicația să fie mult mai simplă de atât. Cine a văzut o fotografie cu mama lui Naomi, Valerie Morris Campbell, cea care și-a adus fiica pe lume la numai 19 ani, va înțelege că e posibil ca supermodelul să aibă pur și simplu gene foarte bune.

 

Valerie, fost model și dansatoare născută în Jamaica, arată impecabil la aproape 65 de ani. Dacă în trecut cele două au avut câteva dispute, acum se înțeleg foarte bine și merg împreună la multe evenimente.

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta, Instagram

 

De ce nu îmbătrânește niciodată Naomi CampbellDe ce nu îmbătrânește niciodată Naomi Campbell
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter