De ce sa te bronzezi in plina vara la Tan-tation

Publicat pe

Vara a venit deja si tot nu ai timp sa stai la soare pentru un bronz auriu ? Doctorul ti-a interzis sa stai in soare si nu poti sa te bronzezi?

bronzare Tan-tationTan-tation iti ofera posibilitatea de a obtine un bronz sanatos, similar cu cel natural in doar 20 de minute. Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine bronzul mult dorit este sa te lasi pe mana specialistelor de la Tan-tation care te vor rasfata cu un tratament de piele complet. Sedinta de bronzare se desfasoara in 3 etape esentiale pentru a obtine un bronz de calitate.

Prima etapa consta intr-un peeling pe baza de enzime care deschide porii si pregateste pielea pentru bronz, apoi urmeaza etapa de hidratare a pielii cand se aplica un strat de solutie de aloe vera ce ajuta la fixarea bronzului si ultimul pas aplicarea bronzului. Datorita faptului ca Tan-tation foloseste sistemul Spray & Go' bazat pe cele mai sofisticate echipamente de bronzat de pe piata poti alege nuanta si intensitatea dorita, poti determina durata programului sau chiar poti alege solutia de bronzare preferata (cu sau fara autobronzant).

Pe langa un bronz perfect poti opta pentru un tratament complet antiaging sau tratament de stralucire care iti va lasa pielea ca dupa o vacanta exotica. Chiar si persoanele care au pete pe piele (vitiligo) pot sa beneficieze de tratamentul de bronzare de la Tan-tation. Echipamentele sunt prevazute cu functia de dispersare a solutiei pe zonele cu pete astfel incat la final sa obtina un bronz uniform si stralucitor.

Spre deosebire de alte metode de bronzare (de exemplu, cele pe baza de zahar, miere de albine sau DHA), solutia de bronzare Tan-tation este organica si provine din extract de coaja de nuci verzi care in contact cu piele actioneaza la nivelul dermei colorand-o uniform precum bronzul natural.

O singura sedinta la Tan-tation este suficienta pentu a obtine un bronz frumos. De retinut faptul ca pielea nu trebuie sa intre in contact cu apa 8 ore dupa aplicarea bronzului, deoarece solutia se fixeaza in piele in acest interval. Bronzul dureaza 7-10 zile si are un aspect radiant si luminos.

Preturile unei sedinte de bronzat sunt accesibile, de exemplu un bronz „Pure Radiance', care consta in hidratare ÅŸi bronzare, costa 100 de lei. Procedura California Dreamin, care consta in cele 3 etape masaj exfoliant (timp de 8-10 minute), hidratare si bronzare costa 130 de lei. Daca alegi un pachet cu abonament de 5 sedinte vei plati doar 500 de ron.

Pentru programari vizitati www.tan-tation.ro
 

PUBLICITATE

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă