Descoperă care sunt noutățile decorurilor cu flori de hârtie pentru nunțile din 2018

Publicat pe

Simona Opriș, paper flower designer, dezvăluie noutățile în ceea ce privește decorurile, aranjamentele și buchetele cu flori de hârtie pentru nunțile din 2018.

 

Viitoarele mirese știu exact ce își doresc. Acum accentul se pune pe decorul te tip „fairytale' al sălii, care se poate realiza foarte ușor cu florile de hârtie, pe photocornere și pe buchetele de mireasă tip statement. Odată cu apariția decorurilor cu flori de hârtie am creat un trend: închirierea  aranjamentelor și a decorurilor mari la prețuri rezonabile. Sunt spectaculoase și rezistente, versatile și în plus, au un preț accesibil.'

Cu o experiență de peste 7 ani în acest domeniu, Simona propune pentru o nuntă perfectă aranjamente și decoruri complementare tematicii și locației de nuntă care pot fi ușor de realizat cu flori de hârtie indiferent de amploarea dorită.

„Aranjamentele florale pentru mese să fie înalte pentru că nu împiedică invitații să se vadă între ei când stau la masă, iar culorile depind de sala și tematică. Un aranjament alb, cu flori de hârtie combinate cu accesorii discrete este alegerea perfectă pentru o nuntă elegantă. Pentru o tema Garden Party se va alege desigur o paleta alb-verde sau pastel–verde iar tipurile de hârtie pe care le folosim sunt foarte generoase în nuanțe. Pentru o tematică romantică recomand o paletă roz-ivory-lila, pentru flori precum trandafirii, bujorii, anemonele, hortensiile. Avantajul când alegi un decor cu flori de hârtie este că poți crea combinații de flori inedite, chiar dacă acestea nu se regăsesc în natură', adaugă Simona Opriș.

Simona recomandă pentru buchetele de mireasă, flori de hârtie în culori pastelate și pe nuanțe de alb-verde. „Pentru buchetele de mireasă rămân în trend florile de hârtie în culori pastelate și buchetele sunt asimetrice, curgătoare, impunătoare. Pentru miresele îndrăznețe recomand culoarea declarată de Pantone culoarea anului Ultravioletul. Noi ne dorim să avem și mirese curajoase să putem folosi stocul de hârtie colorată în diverse nuanțe derivate de la această culoare misterioasă și puternică. Revenirea la natură continuă să rămână în trend și anul acesta. Putem folosi atât în buchete cât și în decorul sălii elemente din natură: crengi, copaci, lemn, metal, plante bumbac, stuf, iarbă.', detaliază Simona.

În 2017, dorința de a oferi decoruri spectaculoase și pasiunea pentru ceea ce face a inspirat-o pe Simona să lanseze un loc inedit și spectaculos, singurul de acest fel din România.  În 2017 nevoia de spațiu ne-a făcut să luăm o hala, un spațiu industrial pe care să îl transformăm în showroom. Așa a luat naștere Hala cu Flori, locul care poate susține cu succes atât vizual cât și ca dimensiune un shooting bridal, o lansare sau orice alt eveniment. Mi-am dorit un spațiu unic, un spațiu care să ne definească, o baza pentru fotografii de nuntă, un showroom pentru decorurile noastre cu flori de hârtie, un loc în care oricine intră să se încarce cu energie pozitivă', a declarat Simona.

Descoperă care sunt noutățile decorurilor cu flori de hârtie pentru nunțile din 2018Descoperă care sunt noutățile decorurilor cu flori de hârtie pentru nunțile din 2018
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter