Designerii preferaţi ai caselor regale

Publicat pe

Uită de Rihanna și Beyoncé! Rania, Letizia, Victoria și Mary sunt numele care amenință să le fure superstaruri-lor statutul de fashion icon-uri.

 

Moștenirea Mariei Antoaneta, a Luisei de Prusia, a lui Sissi a Austriei și a lui Eugénie a Franței, primele figuri regale iconice, e dusă mai departe de noua generație de femei cu sânge albastru. În vremurile noastre, acestea continuă să fie adevărate etaloane de eleganță, iar aparițiile lor pu­blice le concurează pe cele ale fashioniste­lor cu acte în regulă. De la Dior, la Chanel și Alexander McQueen, lista designerilor preferați ai prințeselor moderne e plină de nume cu rezonanță.

 

 

Regina Rania a Iordaniei

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Rania spunea: „Pentru mine, hainele sunt o formă de exprimare a creativității. Ra­nia a purtat Elie Saab când a fost încoro­nată și Bruce Oldfield în ziua în care a pășit spre altar, însă preferații ei sunt Dior, Aennis Eunis, Krikor Jabotian, Stéphane Rolland și Giambattista Valli.

 

Victoria, prințesa Suediei

Prințesa apare deseori în ținute semna­te Elie Saab și Escada, însă preferatul ei este Jesper Høvring. Atunci când nu e în lumina reflectoarelor, Victoria spune că adoră să poarte H&M și alte ținute low budget.

 

Mary, prințesa Danemarcei

Alegerile ei vestimentare au propulsat-o rapid în preferințele stiliștilor interna-ționali. Brandurile preferate ale prințesei Mary sunt Prada, D&G, Jean Paul Gaul­tier, fiind considerată o adevărată fashio­nista. Ca dovadă, celebra revistă Vanity Fair a inclus-o în lista „Best Dressed Royals.

 

Caroline de Monaco

Caroline de Monaco, fiica frumoasei actrițe Grace Kelly, a fost considerată încă din tinerețe una dintre cele mai stilate femei din lume. Caroline are o pasiune pentru brandurile franțuzești de lux (pre­feratul său e Chanel), însă iubește și creațiile Akris și Dior.

 

Regina Letizia a Spaniei

„Stilul ei e similar cu stilul lui Kate Middleton, însă aparițiile Letiziei au stro­pul acela de magie și culoare pe care nu îl găsești la Ducesa de Cambridge, nota un fashion blogger. Letizia susține brandurile de haine spaniole, iar preferații ei sunt Va­rela, Lydia Delgado, Josep Font și Miriam Ocariz.

 

Catherine, Ducesa de Cambridge

Kate e un veritabil ambasador al caselor de modă din Regat, însă admiră și creațiile Jonathan Saunders sau Reiss. Ducesa a povestit într-un interviu că unul dintre cele mai amuzante momente a fost atunci când a purtat la un eveniment un colier cu perle false Zara și o rochie foarte scumpă, semnată Roland Mouret, fără ca nimeni să-și dea seama.

 

GABRIELA I. BĂDICA Foto HEPTA

 

Designerii preferaţi ai caselor regaleDesignerii preferaţi ai caselor regale

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter