Diana Şucu – Mereu în căutarea de frumos

Publicat pe

Diana Şucu este dornică să se înconjoare de lucruri de bun-gust, valoroase, acordând o atenţie deosebită evenimentelor din viaţa familiei sale, dar şi a prietenilor săi.

 

De exemplu, ea şi-a dorit pentru propriii sai copii, la botez, obiecte de calitate şi a găsit cu greu la noi. De asemenea, îi face plăcere să ofere daruri speciale la evenimentele majore din viaţa prietenilor săi, însă opţiunile sunt puţine.

 

În aceste condiţii, Diana Şucu a decis să aducă frumosul în casele românilor, o dată cu colecţia foarte stylish a brand-ului Lenox unde pot fi găsite daruri pentru momentele speciale din viaţă, atât pentru miri, cât şi pentru nou-născuţi (Wedding List/Baby Shower).

 

Adus de peste Ocean, în exclusivitate în ţară, acest brand vine perfect în completarea brand-ului Ethan Allen pe care Diana Şucu l-a adus anul trecut în România. Povestea Lenox sa a început să fie scrisă la 1889 şi de atunci porţelanurile fine, cu ornamente de o rară măiestre, răspund oricăror exigenţe. Prezent la Casa Albă, expus în muzee, cu numeroase premii de design acordate, Lenox propune şi colecţii exclusiviste semnate de case de modă celebre, precum Scalamandre sau Marchesa.

 

Mai multe detalii, puteţi afla accesând: https://www.facebook.com/lenoxro.

 

Diana Şucu – Mereu în căutarea de frumosDiana Şucu – Mereu în căutarea de frumos

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter