Dita von Teese - Fluturele lui Gaultier în show-ul de la Paris

Publicat pe

Jean Paul Gaultier a avut-o ca invitată specială la prezentarea haute couture din cadrul Săptămânii Modei de la Paris pe Dita Von Teese, celebra protagonistă de show-uri burleşti.  

 

Dita Von Teese si Jean Paul Gaultier 1

Artista americană a urcat pe podium într-un outfit extrem de sexy, din satin şi organza, ce amintea de un fluture, designerul francez având ca sursă de inspiraţie pentru această colecţie fluturii.

 

Dita Von Teese

Astfel, creaţiile prezentate au fost ultra-feminine şi sexy, creatorul imaginându-şi colecţia pe când se afla într-un magazin din Londra unde a văzut o mulţime de fluturi.

 

Dita Von Teese si Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier continuă să fie una dintre cele mai puternice prezenţe din lumea modei, stabilind recent un nou record. Expoziţia Fashion World of Jean Paul Gaultier, From the Sidewalk to the Catwalk' a fost văzută de peste 1 milion de persoane, depăşind recordul deţinut anterior de expozitia Savage Beauty' a lui Alexander McQueen de la MOMA New York, care a înregistrat 700.000 de vizitatori.

 

Expoziţia va putea fi văzută anul acesta la Londra, urmând ca din aprile 2015 să ajungă la Paris. 

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter