E perfectă din orice unghi ai privi-o. Iat-o în aceasta vară pe Emily Ratajkowski în 7 costume de baie hot!

Publicat pe

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai sexy franţuzoaice ale momentului, bruneta reuşind să arate senzaţional indiferent ce ar purta.

 

Când apare însă în costum de baie, Emily bulversează cu adevărat pe toata lumea, ea atrăgând atenţia cu formele sale voluptoase şi o piele bronzată ca la carte.

 

Costumele de baie din două piese, minuscule sunt noua ei pasiune, iar Emily arată senzaţional indiferent de modelul de costum de baie ales.

 

Vezi si:

Celine Dion zambeste din nou. Cine este barbatul de care nu se desparte in ultima vreme

 

Fanii sunt în extaz la fiecare poză pe care Emily o publică pe contul său de Instagram, declarându-i cât de sexy este şi cât de bine arată, iar costumele de baie purtate de Emily pot fi oricând o sursă de inspiraţie pentru fashioniste în această vară.

 

Vedeta lor preferată va putea fi văzută anul viitor în comedia „I Feel Pretty' care se filmează în această perioadă şi care le mai are în distribuţie pe actriţele Amy Schumer et Michelle Williams.

 

Foto: Instagram

 

E perfectă din orice unghi ai privi-o. Iat-o în aceasta vară pe Emily Ratajkowski în 7 costume de baie hot!E perfectă din orice unghi ai privi-o. Iat-o în aceasta vară pe Emily Ratajkowski în 7 costume de baie hot!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter