Elite Model Look 2013

Publicat pe

Agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT demareaza castingurile pentru concursul Elite Model Look 2013.

Elite Model Look 2013

Dupa succesul Lorenei Sandu, castigatoarea de anul trecut a concursului din Romania si ocupanta locului al doilea la Finala Mondiala Elite Model Look, te asteptam sa vii la castinguri si sa devii viitorul model care va reprezenta Romania la Finala Mondiala din China.

 

Ai sansa sa castigi un contract garantat pe cinci ani, de 50.000 $, suma bruta, si sa devii top model international!

 

Un vis care poate deveni realitate…

 

De 30 de ani consecutiv, Elite organizeaza cel mai prestigious concurs de modele din lume, care ofera sutelor de aspirante oportunitatea de a-si indeplini visul si de a calca pe urmele unor modele celebre, precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren si Constance Jablonski – descoperite in cadrul acestui concurs.

 

In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World, organizeaza selectii nationale la care iau parte peste 650.000 de participante.

 

Echipa Agentiei Face2Face va porni in turneu in toata tara (Baia Mare, Arad, Brasov, Bacau, Focsani, Ploiesti si Bucuresti) si va organiza sapte castinguri in perioada septembrie – octombrie 2013.

 

Castingurile vor avea loc astfel:

 

6-7 septembrie, Baia Mare, Gold Plaza Shopping Center

13-15 septembrie, Arad, Atrium Mall

20-22 septembrie, Brasov, Magnolia Shopping Center

27-29 septembrie, Bacau, Arena Mall

4-6 octombrie, Focsani, Promenada Mall

4-6 octombrie, Ploiesti, Afi Palace

11- 13 octombrie, Bucuresti, Afi Palace Cotroceni

 

Programul castingurilor va fi: 15:00 – 21:00, in fiecare locatie.

 

La finalul turneului national Elite Model Look 2013, cei mai interesanti candidati vor fi selectati pentru a participa la Castingul National care va avea loc la Bucuresti. Criteriile de selectie vor tine cont de calitatile fotogenice ale candidatilor, personalitatea si frumusetea lor naturala, dar si de potentialul lor de a corespunde trendurilor actuale in fashion. Cele 12 fete si cei 12 baieti selectati in urma Castingului National vor participa la Finala Nationala si vor avea sansa sa reprezinte Romania la Finala Mondiala din China. Anul acesta, 70 de fete din 64 de tari se vor lupta pentru un loc pe podium care le poate asigura un contract pe trei ani cu Agentia Elite.

 

Pentru a participa la Castingurile ELITE MODEL LOOK 2013, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 

Fete: varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani si inaltimea intre 1,72 – 1,80 m.

 

Baieti: varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani si inaltimea intre 1,79- 1,90 m.

 

 

Cei care nu pot ajunge in niciunul dintre orasele mentionate, se pot inscrie online pe www.elitemodellookromania.com sau www.face2facemodels.ro.

 

Infoline: 0768.19.77.99 (L-V, intre orele 10:00 – 19:00)

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter