Emma Stone – Apariţii wow la Londra, Paris şi Roma

Publicat pe

Fiecare dintre apariţiile Emmei Stone de pe covorul roşu din turneul de promovare a peliculei The Amazing Spider-Man 2' a reprezentat o lecţie de stil susţinută cu ajutorul unor mari designeri italieni sau francezi.

 

Frumoasa roşcată şi-a făcut apariţia la Londra într-o rochie galbenă, creaţie Versace pe care a accesorizat-o cu bijuterii David Webb, pantofi Christian Louboutin şi un clutch Lanvin.

 

 

La Paris, Emma a purtat o rochie neagră din piele, semnată Lanvin, din colecţia toamnă-iarnă 2014/2015. Asimetrică şi prevăzută cu o centură, această creaţie a avantajat-o pe actriţă care şi-a completat look-ul sexy cu o pereche de pantofi tot Lanvin, cu funde în jurul gleznelor. Rujul portocaliu i-a scos şi mai bine în evidenţă tenul de porţelan, în timp ce părul a fost strâns într-un coc, cu excepţia unei şuviţe lăsate liberă.

 

 

Următoarea oprire a fost la Roma unde actriţa în vârstă de 26 de ani nu putea alege decât un alt designer italian. Şi acesta a fost Valentino. Emma a combinat o bluză strălucitoare prevăzută cu o fundă imensă cu o fustă lungă cu motive geometrice. Pantofii Christian Louboutin şi bijuteriile Jennifer Meyer s-au dovedit alegerile cele mai inspirate pentru un nou look de senzaţie.

 

 

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter