Eşti o fire sportivă? Iată ce îţi poţi cumpăra de Black Friday!

Publicat pe

Te aşteaptă un weekend plin de reduceri, iarr articolele sportive se află printre cele care beneficiază de reduceri semnificative în această perioadă.

 

Iată o selecţie de produse care te vor ajuta să fii în formă maximă în perioada următoare:

 

Pentru excursiile la munte ai nevoie de o jachetă specială precum aceasta. Are o croiala ergonomică pentru a permite mişcarea liberă, iar acum este redusă cu 11%.

 

Continuă cumparăturile şi cu o pereche de pantaloni călduroşi şi impermeabili. Te bucuri de libertate de mişcare foarte bună datorită materialului stretch.

 

Pentru că ştim că abia aştepţi să mergi la ski în următoarele săptămâni, iar echipamentul tău nu va fi complet fără o cască precum aceasta, într-o culoare extrem de frumoasă.

 

De pe lista de shopping nu trebuie să lipsească un polar călduros care creează senzaţia de confort şi asigură o izolatie usoara în timp ce corpul poate respira. Materialul este catifelat pe ambele părţi pentru o atingere placută. Pentru detalii, vezi aici

 

Pentru că ţi-ai dorit de mult o bicicletă ergometrică, ai acum ocazia să-ţi cumperi una care beneficiază de preţ special de Black Friday. Aceasta se dataşează prin computerul de antrenament uşor de folosit, programe pentru controlarea ritmului cardiac si un design ce faciliteaza asezarea si ridicarea.

 

Cumpăra şi o pereche de colanţi, confortabili şi elastici.

 

Gata cu număratul bazinelor de înot şi apăsatul butoanelor la fiecare tură. Acum îţi poţi cumpăra PoolMate, un computer de înot automat. Trebuie doar să apeşi Start și începi să înoţi. Are 10 % reducere, iar pentru mai multe detalii, vezi aici!

 

Nu uita nici de copilul tău căruia îi poţi cumpăra acum o pereche de role. La acest model reducerea este una semnificativă, de 49 de %.

 

Eşti o fire sportivă? Iată ce îţi poţi cumpăra de Black Friday!Eşti o fire sportivă? Iată ce îţi poţi cumpăra de Black Friday!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter